aug
5

 

Esküvői frizurák

Amint azt láthatjátok az alábbi képeken, úgy tűnik vége az extra esküvői kontyok korszakának. Megjegyzem én ennek nagyon örülök, számtalanszor hallottam az elmúlt években különböző formában, hogy gyönyörű a menyasszony, nagyon szép a frizurája is, de ez nem ő, nem ilyen a stílusa, nem szokta feltűzve hordani a haját, stb.

Véleményem szerint az esküvői frizurában is - nem beszélve a sminkről - törekedni kell a természetességre, azt a frizurát kell a fodrásznak megtalálni, ami leginkább közel áll a menyasszony egyéniségéhez. A meglévő szépséget kell úgy kiemelni, hogy az természetesnek tűnjön. Gondoljunk bele, hogy a frizurának is ki kell bírnia 10-12 órát, állnia kell esetleg az időjárás viszontagságait is. Ha a menyasszony azzal foglalkozik, hogy tönkre ne menjen a nem kevés pénzért megalkotott hajköltemény, nem lehet igazán jó fotókat készíteni, esetleg a vőlegény nem mer hozzáérni az arához nehogy a sok liter hajlakkal megalkotott tökéletes frizura tönkremenjen.

Az alábbi fotók szerintem nagyon jó példák arra, hogyan lehet egyéniségünket megőrizve esküvői frizurát választani.

 

 

 

 

 

 

Mindenkinek kellemes napot

Darvas Piroska

esküvői tanácsadó, esküvőszervező

www.pontnektek.hu


 

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr212200558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása