sze
30

1. Találd meg a legjobb fazont - Képzeld el magad a Nagy Napon, hogyan vonulsz be az esküvő helyszínére gyönyörű ruhádban. Legyen a hajad feltűzött, félig feltűzött vagy hagyd kibontva...? Ez a legfontosabb kérdés. Ha bizonytalan vagy, vegyél elő hajgumikat, hajcsattot és próbálgasd, mi áll a legjobban.

2.Gondold végig, milyen lesz az esküvőd stílusa - csakúgy, mint az esküvőiruhádnak, frizurádnak is passzolnia kell az esküvő hangulatához. Elegáns, party jellegű esküvőd lesz, vagy hagyományos mulatós?

3. Maradj a realitások talaján - ne kövesd el azt a hibát, hogy valami nagyon mást szeretnél, különlegeset, drasztikusat csak azért, mert menyasszony vagy. Könnyen előfordulhat, hogy mikor majd a fotókat nézegeted, nem is ismersz magadra. Tehát, ne vasaltasd ki a hajad, ha természetes göndör, ne csináltass extra kontykreációt, ha sosem szoktad feltűzve hordani a hajadat.

4. Ha megtaláltad a stílust, ami tetszik, keress fotókat, képeket esküvői magazinokban, interneten. Gyűjtsd össze, vidd el a fodrászodhoz, beszéljétek meg, neki mi a véleménye, az elképzelt esküvői frizura illik-e hozzád, arcformádhoz, ruhádhoz.

 

Rhinestone Headband with Ponytail Wrap

Downdo with Curls

 Short straight hair with flip

 

 

Side Part with Jeweled Headband

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Ne feledjétek, mindenkit várunk szeretettel Esküvőtrend - Esküvői Bemutatónkon, 2010. november 13-án, a Hotel Boscolo New York Palace*****-ban. www.eskuvotrend.com

 

Darvas Piroska

esküvői tanácsadó, esküvőszervező

www.pontnektek.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr502334002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása