sze
27

Nyilvánvaló, hogy esküvője napján minden menyasszony, de még a vőlegények is csúcsformában szeretnének tündökölni.

A menyasszonyokra jellemző, hogy ilyenkor mindent megtesznek annak érdekében, hogy a maguk által felállított ideálnak maximálisan megfeleljenek. Pánikszerű diétába kezdenek, vagy elképesztő edzésprogramot állítanak maguknak össze, hogy a kiválasztott - lehetőleg eggyel kisebb méretű - ruha majd csinosan álljon rajtuk esküvőjük napján. Közben pedig nem értik, hogy miért kimerültek, miért idegesek és vesznek össze a környezetükben szinte mindenkivel.

 

Nem könnyű megtalálni az egyensúlyt ahhoz, hogy célunkat elérjük, de ne válljunk közben mások számára elviselhetetlen menyaszörnnyé. Ebben szeretnénk Nektek segíteni az Esküvőtrend Bemutatón és Kiállításon, ahol "How to look good" tanácsadásunk keretében többek között dietetikus és személyi tréner személyre szabott tanácsait hallgathatjátok meg.

 

 

 

 

 

 

 

Mindenkit várunk nagy szeretettel november 13-án, az Esküvőtrend Bemutató és Kiállításon, a Hotel Boscolo New York Palace épületében.

Ne felejtsetek el előre regisztrálni, hogy megkaphassátok az ajándékot.

Minden további info:www.eskuvotrend.com weboldalon.

Az oldal folyamatosan bővűl friss információkkal, így érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni.

Darvas Piroska

esküvői tanácsadó, esküvőszervező

www.pontnektek.hu

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr962326543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása