nov
5

Őszi virágok


Mindenkit meghódít a szerelemvirág

 

Agapanthus, magyarul szerelemvirág: különleges, nagy virágai vannak, kékes-lilás árnyalatban pompázik. Egyedisége miatt elég egy-egy szál pl. a csokorban vagy az asztaldíszben.

 

 

 

http://www.stauder.net/bildearkiv/Aster%20alpinus%20%27Happy%20End%27%20585.JPG

Őszirózsa: margaréta- vagy százszorszép-szerű őszi virág, rengeteg színben létezik. Mivel nem tartozik a drága virágok közé, nagyon jól alkalmazható a dekorációban.

 

 

 

 

Picture of Ox-eye Daisy

Margaréta: az egyik kedvencem. Amilyen egyszerű virág, olyan jól felhasználható. Ideális esküvőkön, jól lehet vele dekorálni, asztaldíszekben nagyon jól mutat, de gyönyörű csokorba kötve is.

 

 

 

 

 

 


Napraforgó: másik nagy kedvencem. Késő nyári, kora őszi virág. Egyszerűségében rejlik a titok, ha ránézel, egyből jókedved lesz. Tradícionális vagy természet közeli esküvőkhöz ajánlanám.

 

 

 

 

 

http://www.mayweddingflowers.com/wp-content/uploads/2009/04/fall-flowers-hydrangea.jpg

 

Hortenzia: abszolút esküvőre való virág, nemcsak ősszel, de tavasszal is. Gyönyörű pastell színekben létezik, akár csokorba kötve, akár asztaldísznek választod, biztos siker lesz.

 

 

 

 

 

 És még sorolhatnánk..... De nézzünk még néhány ötletet:







 

 

 

 

 

 

Photo courtesy John Henry.

 

 

És még mindig folytatjuk.....

Darvas Piroska

esküvői tanácsadó és esküvőszervező

www.eskuvotrend.com

www.pontnektek.hu

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr291966965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása