sze
23

Mivel lehet levenni egy férfit a lábáról? Ez mindig örök kérdés, de Te mint menyasszony, már valószínű, hogy tudod a választ, mivel varázsolhatod el életed párját.

Mi az alábbiakat tesszük hozzá az Esküvőtrend rendezvényen:

A New York Café szivarszobájába várjuk a hozzánk ellátogató vőlegényeket, ahol a hazai borvidékek közül 3 fogja magát képviseltetni kiváló borászaikkal, borkóstolót és bemutatót tartva.

Szivarszobáról lévén szó természetesen a szivar sem maradhat ki. Szivarszakértő segít az érdeklődőknek, milyen szempontok szerint válasszanak maguknak szivart, melyik alkalomhoz, hangulathoz, ételhez, italhoz milyen szivar illik.

 

Barátságos környezetben, egy bőrfotelben hátradőlve, zenét hallgatva, bort iszogatva szivarozva várhatják az urak, míg szerelmük rátalál a tökéletes ruhára, vagy meghallgatja "How to look good" tanácsadóink javaslatait.

 

 

 

Darvas Piroska

esküvői tanácsadó, esküvőszervező

www.eskuvotrend.com

www.pontnektek.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr862317755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása