okt
18

Az Esküvőtrend Bemutatón és Kiállításon - 2010. november 13., Hotel Boscolo New York Palace - a virágdekorációról nem más, mint a Virágneked, Budapest virághírű virágüzlete fog gondoskodni.

A virágneked.hu Magyarországon piacvezető az online virágküldésben, de kínálatukban megtalálhatóak apró különleges ajándékok, mellyel nagy örömet lehet szerezni a megajándékozottnak,  kíváló minőségű haza és külföldi borok, valamint egy exkluzív, prémium kategóriás francia csokoládé márka is.

Természetesen rendezvényünkön az esküvői virágdekoráció kerül bemutatásra. Divatbemutatóinkon többek között azt is megcsodálhatjátok, mire képesek a virágneked virágkötői.

 

 

 

 

 

Néhány szó, amit ők írtak magukról:
 
"Miért a viragneked alkossa meg az esküvője virágdekorációját?


- Mert  kreativitásunkat 15 éve nap mint nap bizonyítjuk a legkülönlegesebb helyeken, a legigényesebbeknek.
- Mert tőlünk nem lehet lehetetlent kérni. 
- Mert a mi időnk a Önök ideje. Mi meg akarjuk ismerni a pár ízlését, együtt tervezgetünk, 
- Mert mások elégedettsége a mi útlevelünk az újabb és újabb esküvőkre. "
 
Nincs is mit ehhez hozzátenni.... Gyertek, találkozzatok velük személyesen az Esküvőtrend Bemutatón. Regisztrálás és további infók a www.eskuvotrend.com oldalon.
 
Mindenkit várunk szeretettel!
 
Darvas Piroska
esküvői tanácsadó, esküvőszervező
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr182378686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása