sze
21

 

 

 

 

 

 

 

 

ESKÜVŐTREND – Esküvői bemutató és kiállítás

 

 

Az ESKÜVŐTREND – Esküvői Bemutató és Kiállítás egy Magyarországon mindenképpen, de nyugodtam mondhatjuk, hogy Európában is egyedülálló rendezvény, melynek célja, hogy exkluzív környezetben, a minőséget és elhivatottságot képviselő szolgáltatók valamint az esküvőjükre készülő párok egymásra találjanak.

Az esküvői iparágban működő szolgáltatók közül azokat várjuk rendezvényünkre, akik évek óta az igényességet, a magas színvonalat képviselik.

2010. november 13-án (10.00-18.00-ig) a Boscolo New York Palace Budapest páratlan hangulatot idéző termei adnak otthont az Esküvőtrend Esküvői Bemutatónak.

Mindazok, akik ellátogatnak erre az eseményre részesei lehetnek többek között látványos divatbemutatóinknak, ahol spanyol, olasz, amerikai és skandináv ruhák mellett neves hazai tervezők különleges, egyedi modelljeit láthatják.

A rendezvény háziasszonya – Darvas Piroska esküvői tanácsadó, esküvőszervező (PontNektek Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda) – szórakoztató, informatív és interaktív beszélgetéseiből képet kaphatunk a legújabb esküvői trendekről, újdonságokról (esküvőszervezési tanácsok, tippek a meghívótól a dekorációig és különlegességekig).

Esküvői stylist – Korpácsi Zia – segít a hozzáforduló pároknak abban, hogyan találják meg a hozzájuk leginkább közel álló stílust.

A Magyarországon egyedülálló „How to look good” élő show keretében egy szerencsés résztvevő a helyszínen élheti át, hogyan készül-szépül a menyasszony esküvője napján Perényi Ádám mesterfodrász és csapata irányításával.

 

 

Minden további információ megtalálható a www.eskuvotrend.com oldalon. Az oldal folyamatosan frissül az aktuális rendezvény programjával és szolgáltatóival.

 

 

Darvas Piroska

esküvői tanácsadó, esküvőszervező

www.eskuvotrend.com

www.pontnektek.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr572311780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása