ápr
5

 

 

Nőkről Nőknek – Styling és Bridal Coaching

 

2011. április 9., 10.00-16.00

 

PanArom Natúrkozmetikai Kft. előadóterme

1031 Budapest, Perc u. 2.

 

 

 

 

Szervezők és előadók:

Korpácsi Zia stylist, stílustanácsadó

Az üzleti életben a hosszú évek alatt felépített karrierjét hagyta hátamögött az igazi nagy szerelemért, a divatért. Elvégezte a MODART International stílustanácsadási szakát, majd megalapította saját vállalkozását, melynek fő profilja a stílus- és karrier-tanácsadás. Saját módszere szerint dolgozik ügyfeleivel, melynek során grafológiai ismereteit is segítségül hívja. A végeredmény: tökéletes megjelenés, mely külső és belső harmóniát tükröz.

 

Darvas Piroska esküvőszervező, esküvői tanácsadó

Korábban a közszférában dolgozott, ahol a munkája többek között protokoll rendezvények, ülések megszervezése volt. Ennek köszönhetően nem létezik olyan esemény, melyet ne tudna körültekintően, minden részletre kiterjedően, maximális pontossággal megszervezni. Harmadik gyermekének megszületése után döntött úgy, hogy megalapítja saját vállalkozását és a családi rendezvények, esküvők és kisebb céges programok megszervezését választja fő tevékenységének. Ennek immár 5 éve, azóta számos emlékezetes napnak volt nemcsak résztvevője, de szervezője is. A Magyarországon újdonságnak számító bridal coaching szolgáltatását azoknak a menyasszonyoknak ajánlja, akik esküvőjük szervezését nem bízzák másra, de bizonyos lépéseknél szükségük van támogatásra, segítségre.

 

Kettejük munkája 2 éve kapcsolódott össze. Piroska egyik kitalálója és létrehozója volt az Esküvőnap rendezvénynek, melyből kinőtte magát az Esküvőtrend Bemutató rendezvénysorozat (2010. november 13., Hotel Boscolo New York Palace). Ennek célja a következő évi újdonságok, trendek bemutatása volt, s itt Ziának is lehetősége volt bemutatni esküvői stylist tevékenységét, valamint a program csúcspontjaként 3, szakmailag igen magas színvonalú divatbemutatót alkotott meg.

 

A rendezvényről

 

Elmondhatjuk, hogy az igény hívta életre ezt a rendezvényt. A szervezők munkájuk során hölgyekkel foglalkoznak, sokszor mindketten közvetlen, szinte baráti kapcsolatot alakítanak ki ügyfeleikkel. A beszélgetések során többször felmerült, hogy manapság a nőknek az élet számtalan területén kell egyszerre maximálisan teljesíteni. Szerető feleségként, odaadó anyaként s nem utolsó sorban kiváló munkaerőként is helyt kell állniuk. Az egyéni stílus, a jó megjelenés, a külső-belső harmóniára való törekvés mindhárom esetben egyformán fontos. Ezek elérésében szeretne segítséget nyújtani az április 9-i rendezvény, ahol a két szervező a különböző szakmai tréningek során szerzett ismereteit és a hosszú évek során összegyűjtött tapasztalatait szeretné átadni az érdeklődőknek.

Természetesen ez a rendezvény a menyasszonyoknak is szól, hiszen lehetőséget biztosítunk esküvővel kapcsolatos kérdések megvitatására is.

 

Ízelítő a programból:

 

Tavaszi megújulás kívül-belül! Kerüljön egyensúlyba a belső harmónia és a külső megjelenés - Korpácsi Zia stylist interaktív workshopjára szeretettel várunk minden hölgyet, menyasszonyt, édesanyát, barátnőt! 
Témáink:
- színelemzés
- arc- és fejforma meghatározása
- alkatmeghatározás
- sminktanácsadás
- öltözetviselési tanácsadás
- stílusteremtés

- női szerepek, elvárások a nőkkel szemben
- miképp lehet ezeknek a feladatoknak úgy megfelelni, hogy megtartsuk nőiességünket

Bridal Coaching - az érdeklődő menyasszonyoknak Darvas Piroska esküvői tanácsadó, esküvőszervező nyújt segítséget az alábbi témákban:
- a család szerepe az esküvőszervezésben, az esküvőn
- milyen szempontokat tartsunk szem előtt, hogy az esküvőszervezés ne váljon rémálommá
- helyszín, szolgáltatók kiválasztásának szempontjai
- mi kérhető számon, mi várható el az esküvői szolgáltatóktól
- az esküvő stílusa, a menyasszony és vőlegény megjelenése
- az alkathoz illő esküvői ruha kiválasztása, viselése, helyes testtartás
- a kamera előtti előnyös pózok, mire ügyeljünk, hogy jó felvételek készüljenek
- kinek mi a feladata az esküvő hetében, illetve az esküvő napján
- vőfély, ceremóniamester, esküvőszervező?
- esküvői forgatókönyv

Részvételi díj: 1.500,-Ft/fő, mely a helyszínen fizetendő. Az előzetes regisztráció szükséges a
http://www.facebook.com/event.php?eid=161228140600428 vagy a www.eskuvotrend.com oldalon, mivel a helyszín befogadó képessége korlátozott. Kérjük, hogy regisztrációjakor tüntesse fel, hogy menyasszonyként érdeklődik rendezvényünk iránt, vagy nem.

Résztvevőinknek ajándékkal, frissítővel és harapnivalóval kedveskedünk!


Egy ilyen nap jár minden NŐNEK! Szeretettel várunk mindenkit!

 

További információ:

Darvas Piroska 

mobil: 0630 4919 029

 

Korpácsi Zia

mobil: 0620 9413 343

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr782800867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása