aug
10

Foglalkozzunk egy kicsit az esküvők másik főszereplőivel, a vőlegényekkel is. Ellentétben a menyasszonyokkal - tisztelet a kivételnek - de a vőlegények hajlamosak az utolsó pillanatra hagyni esküvői öltönyük kiválasztását. Nemrégiben történt az az eset, mikor a pár fiú tagja szombati esküvőjüket megelőző szerdán ment el öltönyt nézni magának. Végül is sikerült, elegáns és kifogástalan megjelenésű volt esküvője napján.

Először is el kell dönteni, hogy készített öltönyt vagy vásárolt öltönyt fog viselni a vőlegény. A harmadik verzió a kölcsönzés, de ez szinte alig fordul elő vőlegény öltözettel kapcsolatban.

Mióta Magyarországon is kaphatóak a jelentősebb világmárkák - Paul Smith, Hugo Boss, Calvin Klein, Gucci, stb. - minimális az árkülönbség a varratás vagy a vásárlás között. Előnye a varratott öltönynek, hogy tökéletesen a vőlegényre passzol, kifogástalan megjelenést kölcsönöz. A döntésnél érdemes úgy gondolkodni, hogy a jövőben is használható darabot válasszunk.

Másik fontos szempont - csakúgy mint a menyasszonyok ruhája esetében - hogy a ruha kényelmes legyen, jó minőségű anyagból készüljön, abban mindképpen jól érezze magát a vőlegény. Ebben az esetben is igaz, hogy 10-12 órát kell viselni, nem mindegy, hogy milyen anyagból készült, hogy bírja a megpróbáltatásokat. Érdemes ezt a szempontot is szem előtt tartani, hiszen nem igazán szép látvány gyűrött öltönyben látni a vőlegényt. Nem beszélve arról, hogy a fotókon évek múltával is megmarad a látvány.

És végül, de nem utolsó sorban: az apró részletekben rejlik az összhang, tehát egy jól megválasztott nyakkendő, zokni, díszzsebkendő, egyéb apró kiegészítő biztos siker. Ezek színét nyugodtan lehet igazítani pl.: a dekor fő színéhez, a menyasszony csokrához, vagy ruhájához.

Még valami: legalább olyan fontosnak tartom az ápoltságot, mint a gyönyörű ruhát. Ma már a manikür nem csak a lányok számára kínál lehetőséget, egyre több férfi is igénybe veszi ezt a szolgáltatást. Egy kényeztető, frissítő arcmasszázs - aromamasszázs szintén azt a célt szolgálja, hogy minél ápoltabb, tökéletesebb legyen megjelenésünk. Azt gondolom, hogy a vőlegény számára is legalább olyan fontos ez a nap mint menyasszonyának, tehát Kedves Vőlegények nyugodtan szánjatok magatokra is időt, megérdemlitek!

És az elmaradhatatlan szemezgetés:

 

Wedding, Bouquet, Blue, Bride, Groom, Details, Kim le photography, Tie, Lilies, Brooch, Suit, Cali

Wedding, Flowers, Purple, Inspiration, Board, Lily, Calla, Lavender, Guys, Bout, Boutonierres, Dream designs florist boutique

Wedding, Flowers, Cake, Purple, Photography, Christine marie photography
Wedding, Green, Inspiration, Board

Wedding, Blue, Groom, Groomsmen, Guys
Wedding, Groom, Tux
 
Wedding, Bride, Groom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Darvas Piroska

esküvői tanácsadó, esküvőszervező

www.pontnektek.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr262212244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maripán 2010.08.10. 14:32:31

És Emernegildo Zegna miért hiányzik a "márkák" felsorolásából...?

pontnektek esküvő 2010.08.10. 14:55:32

@maripán: Nem akartam kiemelni vagy mellőzni márkákat, az említettek pusztán néhány a sok közül. Remélem, nem sértek meg senkit:D !

maripán 2010.08.28. 00:01:42

Megkaptam az e-mailt, nem vagyok sem forgalmazó, más egyéb közöm sincs a "céghez", csak mint vásárló funkcionálok. Tudod, a minőség.... :)
süti beállítások módosítása