máj
19

 

Mi is az az esküvői vendégkönyv?
 
Mint nagyon sok esküvővel kapcsolatos ötlet, ez is az angolszász országokból ered, nálunk talán most van elterjedőben. 
 
Tulajdonképpen egy albumszerű könyv, üres lapokkal, ami azt a célt szolgálja, hogy az esküvőn részt vevő vendégek gratulációikat, jókívánságaikat írásban is megörökítsék a pár számára.
 
Célszerű a vacsora helyszínén egy mindenki által jól látható és jól megközelíthető asztalra elhelyezni egy tollal együtt. Nem árt, ha a vőfély vagy ceremóniamester külön felhívja erre a vendégek figyelmét és lelkesíti őket, hogy mindenki írjon valamit a pár számára.
 
 
http://www.thecardgallery.co.uk/shopimages/products/normal/Wedding-Guest-Book-Personalised-GB09.jpg
Guest book wishing tree

 

 http://www.thegiftexperience.co.uk/cms_media/images/fs511al_wedding_guest_book_and_pen.jpg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az eslő kép egy klasszikus formája az esküvői vendégkönyvnek, míg a harmadik változat egy igazán elegáns, ezüstözött változat. A középső képen látható megoldást inkább a kreatív menyasszonyoknak ajánlanám. Nem kis munka annyi cédulát felszalagozva előre elkészíteni, ahány vendégre számít a pár. Viszont biztos vagyok benne, hogy a siker kárpótolni fogja a fáradtságot!
 
Darvas Piroska
esküvői tanácsadó, esküvőszervező
 

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr922015149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása