okt
6

Egy hihetetlen ajánlat amely mellett nem lehet csakúgy elmenni!

Hazánkban is egyre inkább elterjedt szokássá válik, hogy többen mondanak köszöntő beszédet az ünnepi vacsora megkezdése előtt, vagy közben. Köszöntőt mondhatnak a szülők, barátok, rokonok és az ifjú pár is.

Szerintem már Te is gondoltál arra, hogy párodat az esküvő napján szeretnéd valami különleges dologgal meglepni. Itt a lehetőség, az ünnepi este kedves és megható pillanata, amikor a pár egymáshoz szól, egymást köszönti.  De nem tudod, hogy hogyan is kezdj hozzá, mit is ossz meg a vendégekkel abból a számos gyönyörű pillanatból, amit már eddig is átéltetek együtt.

Az EsküvLugosi Viktóriaőtrend Bemutatón itt a lehetőség, hogy a mai magyar irodalom egyik kiváló íróját kérd fel arra, segítsen Neked abban, hogyan legyen tökéletes az a pár perc, amikor párodhoz szólsz. Személyes beszélgetést követően Lugosi Viktória írónő vállalja, hogy összeállítja köszöntő szövegedet, mellyel párodat megajándékozhatod.

 

 

 

További információ a www.eskuvotrend.com oldalon.

Mindenkit nagy szeretettel várunk 2010. november 13-án, 10.00-19.00 óráig a Hotel Boscolo New York Palace*****-ban. Regisztrálni szükséges a fenti weboldalon.

 

Darvas Piroska

esküvőszervező, esküvői tanácsadó

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr332350169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása