sze
28

Egy korábbi bejegyzésben már írtam erről a témáról, de most olyan képeket találtam, amik azt bizonyítják, hogy nem kell mindig a legdrágább megoldásban gondolkodni. A gesztus a legfontosabb; érezzék vendégeitek, mennyire hálásak vagytok Nekik azért, hogy osztoznak Veletek a Nagy Nap örömeiben. Persze az sem árt, ha az az apróság, melyet az asztalokra helyeztek, beleillik a dekoráció hangulatába, színvilágába.

Ne feledjétek, sokszor a legegyszerűbb ötleteknek van a legnagyobb sikere!

 

Szeretettel várunk mindenkit az Esküvőtrend - Esküvői Bemutató és Kiállítás rendezvényünkön, 2010. november 13-án, a Hotel Boscolo New York Palace*****-ban.


www.eskuvotrend.com

 

Wedding, Green, Favors, Placecards, Simply natural events, Pears

Reception, Pink, Wedding, Favors, Napa, Napa valley, Dogwood, Jam

Wedding, Green, Brown, Favors, Escort cards, Flower and paper

Wedding, Reception, Favors, Name cards
Wedding, Centerpiece, Green, Favors, Fruit, Pear, Closeup, Pair, Perfect
Wedding, Blue, Favors, Monogram, Tiffany, Cookies, Heart

Green, Wedding, Favors, Cards, Place, Perry, Wendy, Greenville, Raleigh, Wilson, The green wedding gal, Zebulon, Clayton, Smithfield

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr222329356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása