jún
7

Legyen saját illata esküvőtöknek!

Azzal nagyon sokan tisztában vagyunk, hogy emlékeinkhez általában kötődik valamilyen illat; pl. külföldi utazásainkhoz, az otthonhoz, ahol fölnöttünk, az iskolához, ahova kisgyerekként jártunk, stb.

Miért ne lehetne esküvőtöknek saját illata? Egy egyedi, csak hozzátok köthető kellemes aroma. Van kis hazánkban egy illóolajokkal, aromaterápiával foglalkozó cég, aki többek között ezen szolgáltatással is foglalkozik.

Hogyan is valósúlhat meg ez a különlegesség?

A saját illatkreáció úgy születik meg, hogy a menyasszony és vőlegény közösen, egy aromaterapeuta segítségével alkotja meg különböző olajokból, aromákból azt a csak rájuk jellemző, egyedi illatot, mely végig kísérheti nem csak esküvőjüket, de későbbi közös életüket is.

Ez a kreáció előszőr az esküvői meghívón jelenik meg (illatos meghívó), majd a szertartás(ok) és a lakodalom helyszíne is diszkréten ebbe az illatba öltözik. Akár köszönetajándékként is adhatjátok vendégeiteknek, apró üvegcsékbe töltve. Később pedig minden házassági évfordulón, családi ünnepeken újra föl lehet idézni.

Az anyagok, illóolajok, melyeket a cég használ, csak természetes összetevőket tartalmaznak (virágok, növények olaja, aromája). 

Azt gondolom, hogy ez egy olyan különleges szolgáltatás, mellyel valóban egyedivé varázsolhatjátok esküvőtöket.

 

Bővebb információért bátran keressetek.

 

Darvas Piroska

esküvői tanácsadó, esküvőszervező

www.pontnektek.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr982062033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása