már
31

A boldog menyasszonyt, illetve a párokat rengeteg szolgáltató veszi körül esküvőjük napján. Így biztosnak kell lenned abban, hogy akiket kiválasztottál maximálisan megértik elképzeléseidet, képesek arra, hogy veletek együttműködve megvalósítsák azokat. Talán az egyik legjobb megoldás, ha ajánlás útján választasz szakembert.

Hogyan döntsünk? Az a jó szolgáltató, aki tud alkalmazkodni elképzeléseitekhez, passzol az ízlésetekhez és - nem utolsó sorban - a pénztárcátokhoz. Rendelkezik referenciaanyaggal, neki is vannak ötletei, nyitott az újdonságok iránt. Nem utolsó szempont az sem, hogy emberileg is szimpatikus. Erre nagyon jó példa a fotós, aki végig a nap folyamán veletek van, adott esetben akár 10-12 órát. A jó felvételek egyik titka, hogy ő milyen kontaktust tud veletek kialakítani. 

Mielőtt döntenél, minden esetben tájékozódj, nézz körül a piacon. Mérlegelj, milyen szolgáltatást kapsz a pénzedért; az élet ezen területén is igaz, hogy nem mindig az olcsóbb a jobb megoldás.

Még egy fontos dolog: minden esetben ragaszkodj ahhoz, hogy amiben megállapodtatok, azt szerződésben is rögzítsétek. Ennek tartalmaznia kell mindazt, amit szóban már megbeszéltetek, a vállalási árat és azt, hogy mikor kell az elvégzett munka után fizetni.

És egy praktikus tanács: az a menyasszony, aki minden szervezési feladatot egyedül akar kézben tartani, előbb-utóbb kimerül, elfárad. Pont az esküvője napjára lesz olyan hangulatban, hogy nem is tudja igazán értékelni, élvezni a gyönyörű pillanatokat és csak azt veszi majd észre, hogy nem is emlékszik a nap eseményeire. Ilyen esetekben fordulhat elő, hogy mindenkivel összevész, kiabál, hisztizik. (Menyaszörnyek és bridezillák) Találni kell maga köré olyan embereket, akikben megbízik és rengeteg feladatot elintéznek helyette: lehet barátnő, családtag vagy természetesen esküvőszervező. 

 

Kellemes napot,

Darvas Piroska

esküvői tanácsadó és esküvőszervező

www.pontnektek.hu

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr481883989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása