már
4

A mai bejegyzésben egy-két tippet szeretnék Nektek adni ahhoz, hogy miért célszerű esküvőszervező segítségét kérni?

Milyen típusú esküvőt szeretnél? Mindegy, hogy milyen esküvőt szeretnél - szűkkörűt, nagyot, hagyományosat vagy modernet - minden féle esküvő megtervezése igen időigényes, olykor fárasztó (pl. munka után, vagy hétvégén már a hatodik helyszínre elmenni). Ugyanakkor azt gondolom, hogy jól előkészítettnek kell lennie ahhoz, hogy esküvőtök napját teljesen át tud élni pároddal együtt, minden pillanatára tudj koncentrálni. Amikor arról ábrándozol, hogy mi kell ahhoz, hogy esküvőd valóban felejthetetlen legyen, arra is kell gondolnod, hogy milyen szervezési feladataid vannak, mennyi mindent kell ahhoz elintézni, észben tartani, előzetesen leegyeztetni és a nagy napon pedig odafigyelni, szemmel tartani ahhoz, hogy minden úgy és akkor történjen amikor szeretnéd. Lehet, hogy ez az a pillanat, amikor végig kell gondolnod azt is, nem célszerűbb-e esküvőszervező segítségét kérni annak érdekében, hogy neked csak a fő irányvonalakra kelljen figyelned.  

Mennyi időd van? Ez a kérdés nem csak azt jelenti, hogy mennyi időd van az esküvőd napjáig, de azt is, hogy mennyi időt akarsz a szervezési feladatokkal tölteni. Nem biztos, hogy minden menyasszony határtalan örömét leli abban, hogy a hétvégéit, vagy a munka utáni nem sok szabadidejét hetekig, hónapokig az esküvője megtervezésével töltse. Valljuk be őszintén, kevés az a vőlegény, akivel hétről hétre, hónapról hónapra nem lehet másról beszélni, csak az esküvő előkészületeiről, milyen székmasnit válasszunk, vagy milyen virágokból álljon az esküvői dekoráció, legyen-e a koszorúslányoknak egyforma ruhája, ha igen milyen színű, milyen fazonú, kell-e........ és még sorolhatnánk. Ha tudod, hogy olyan a munkád, ami mellett kevés szabadidőd van, esetleg a családi elfoglaltságaid, a hobbid, miatt kevesebb az időd, vagy egyszerűen a lehető legtöbb szabad percet inkább a szerelmeddel töltenéd, nem a számítógép előtt a neten lógva, nyugodt szívvel ajánlom, hogy keress egy számodra szimpatikus, korrekt esküvőszervezőt. Az ő munkája éppen az, hogy ebben a helyzetben könnyítse a dolgodat. Igényeid maximális szem előtt tartásával segítsen neked és családodnak a szervezésben. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a nagy napon tudod, van valaki, aki mindenre figyel, mindent kézben tart és nem fordulhat elő galiba, kellemetlen helyzet.

Szerintem érdemes ezeket végig gondolni, a döntés a tiéd!

 

Előzetes: esküvői költségvetés összeállítása

Szép napot minden kedves olvasómnak,

Darvas Piroska

esküvői tanácsadó, esküvőszervező

www.pontnektek.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr881808444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása