okt
8

A barcelonai székhelyű Pronovias tervezőház megjelentette 2011-es kollekcióját, melynek számos darabját Budapesten először 2011. november 13-án, az Esküvőtrend Bemutatón Ti is megnézhetitek divatbemutatónkon.

Az Ananász Szalon - aki a világ legnagyobb és legismertett esküvői ruha gyártója a Pronovias cégcsoport magyarországi "helytartója" - 1999. óta azon fáradozik, hogy a hozzájuk forduló menyasszonyok a legújabb trendeknek maximálisan megfelelő, de az ifjú ara egyéniségéhez leginkább illő ruhában pompázzanak esküvőjük napján.

A szalon kollekciójában megtalálható ruháknál az egyszerű, letisztult vonalvezetés - amely természetesen a világmárkára jellemző minőséggel párosul -a meghatározó.

Mintegy márkaboltként működve a Pronovias és San Patrick kollekciók mellett a gyár kiváló minőségű kiegészítőit (fátylak, fejdíszek, kesztyűk) illetve koszorúslány és estélyi ruháit is széles választékban árusítják, kölcsönözik üzletükben.

Az Ananász Szalon jóvoltából divatbemutatónkon a Magyarországon jövőre megtalálható Pronovias kollekciókból láthattok összeállításokat.

 

Pronovias 2011 Dreams Kollekció

Pronovias 2011 Ball Gowns Kollekció

 

Pronovias 2011 Costura Kollekció

Pronovias 2011 Glamour Kollekció

Pronovias 2011 Costura Kollekció

Pronovias 2011 Costura Kollekció

Pronovias 2011 Costura Kollekció

Pronovias 2011 Style Kollekció

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás:weddinginspirasi.com

Mindenkit várunk szeretettel 2010. november 13-n, a Hotel Boscolo New York Palace-ben, 10.00.19.00-ig. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges a

a www.eskuvotrend.com oldalon.

 

Darvas Piroska

esküvői tanácsadó, esküvőszervező

www.pontnektek.hu

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr932355578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása