ápr
29

Nyári virágok

http://www.zoldstudio.viragcenter.hu/koteszet/flamingo01.jpg

Flamingó virág: selyemfénye miatt népszerű virág, vízparti, szabadtéri esküvőkre különösen ajánlom.

 

 

 

 

 

 

 


Szegfű: manapság reneszánszát éli, hihetetlen sok fajtája létezik. Egy kreatív virágkötő mesés dolgokat tud belőle készíteni, én már láttam belőle karra tehető táska-szerű gömböt is. Nagy előnye, hogy nem tartozik a drága virágok közé.
 
 
 
 

 

 

 

 

Krizantém: ennek a virágnak is rengeteg változata van, lehet csokorba kötni, vagy asztal dekorációnak kimondottan alkalmas. Nem kényes virág, a nyári hőséget is jól fogja bírni, tehát autóra is nyugodtan tehetitek. Szintén az olcsóbb virágok közé tartozik.

Fátyolvirág: nem önállóan, hanem csokorba dekorvirágnak szokták alkalmazni. Nagy mennyiségben olyan mint egy felhő, nagyon szépen lehet vele dúsítani.

 

 

 Liliom: klasszikus esküvői virág. Elegáns, illatával bódító. Kimondottan alkalmas templomi oltárdísznek, vagy asztaldísznek.

 

 

És még sorolhatnánk a nyár virágzó kincseit: rózsa, bazsarózsa, napraforgó (nagyon különleges tud lenni az esküvőkön, nem kell belőle sok, vidám hangulatot érsz el vele), kardvirág (templomba, vagy egy-egy nagyobb kompozíciónak nagyon alkalmas), stb. Ebben az évszakban könnyen lehet választani a rengeteg virágból. Vagy nem...?

 

Folytatjuk....

Darvas Piroska

esküvői tanácsadó, esküvőszervező

www.pontnektek.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr221961173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása