ápr
21

Tapasztalatom szerint nagyon sok menyasszony az esküvőre való készülődést, tervezést a ruhával kezdi. 

A kulcskérdések:

Milyen stílusú esküvőt szeretnél? Templomi esküvő esetén kell valami, ami a válladat takarja (később ezt le lehet venni). Egy "hercegnős" esküvő esetén is más ruhát választasz mint abban az esetben, ha csak a nagyon szűk család vesz részt a ceremónián.

Milyen az egyéni stílusod? Ezt azért fontos szem előtt tartani, mert ha olyan ruhát választasz, ami nem igazán passzol az egyéniségedhez, az egész napod el lesz rontva, nem érzed majd jól magad benne és ez a felvételeken is visszaköszön.

Mit fog a vőlegény viselni? Próbáljátok előre megbeszélni, neki mi az elképzelése a nagy napra. A vőlegények helyzete azért sokkal könnyebb, választhatnak, hogy hagyományos öltönyt, esetleg szmokingot, vagy csak egy szép mellényt és hozzáillő nadrágot viselnek. Illik a ruhátokat összhangba hozni, figyelve a színekre, árnyalatokra.

Az esküvő költségvetésből mennyit tudsz ruhára szánni? Ha nem engedheted meg magadnak, hogy sokat költs ruhára, nincs értelme a drága szalonokban próbálkoznod, mert csak a szívedet fájdítod. Egyre több szalon kínálatád találod meg az interneten, mielőtt elindulsz, érdemes ezeket végig nézni és az árakról is informálódni. Vannak olyan szalonok, akik különböző kedvezményeket kínálnak, ha náluk kölcsönzöd a ruhádat, pl: menyecske ruhát féláron kölcsönözhetsz, fátylat, kesztyűt egyéb kiegészítőket grátiszba megkapod, ha a koszorúslányok, örömanyák is ugyanott kölcsönöznek, plusz kedvezményekkel kedveskednek.

 

Folytatjuk...

Darvas Piroska

esküvői tanácsadó, esküvőszervező

www.pontnektek.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr451939464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása