már
24

Nyár

Június - ebben a hónapban van az év leghosszabb napja - jún. 21. - , tehát aki ezen időpont körül tervezi esküvőjét nyugodtan gondolhat késő estig tartó kerti partyra, esetleg szabadtéri sütögetéssel egybekötve. Ez a hónap már nem számít csapadékos időszaknak, tehát nyugodtan lehet tervezni külső szertartást is.

Július - jellemzően az augusztussal együtt ez az év legmelegebb időszaka, ugyanakkor hosszabb rövidebb nyári záporok gyakran előfordulhatnak. Érdemes ezt figyelembe venni, ha kültéri szertartást, vagy bulit tervezünk. Sokan erre a két hónapra tervezik nyári szabadságukat, én azt javaslom, hogy minnél előbb értesítsétek vendégeiteket az időpontról, hogy esküvőtöket is be tudják iktatni nyári programjaikba.

Augusztus - tanácsos figyelembe venni, hogy az elmúlt pár évben július végén augusztus elején dőltek meg a nagy melegrekordok. Ha ezt az időszakot választjátok, mindenképpen különös gondot kell fordítani az ételek, italok hűtésére. Gondoskodni kell az ásványvizek, üdítőitalok folyamatos felszolgálásáról, illetve nagyon körültekintőnek kell lenni az ételek, desszertek kiválasztásánál.

Ellenérvek - aki nem bírja a hőséget ne ebben az időszakban tervezze élete egyik legfontosabb napját. Néhány dátum amit érdemes figyelembe venni: júniusban football világbajnokság (következő 2012-ben), illetve augusztusban Formula 1 Budapest Nagydíj (augusztus 1.) és Szigetfesztivál lesz. Ezek az események (az utóbbi kettő) azon kívül, hogy a férfitársaság és a fiatalok jelentős részét érdeklik, nehezítik a közlekedést illetve szükség esetén a szállásfoglalást is.

Folytatjuk az ősszel!

Mindenkinek kellemes tavaszi napot,

Darvas Piroska

esküvői tanácsadó és esküvőszervező

www.pontnektek.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr431864831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása