már
26

Tél

December - Az évnek ebben a hónapjában bámulatos dekorációkat lehet alkotni;fenyőágak, piros-zöld színek, csillogó, arany, ezüst kiegészítők, sok-sok gyertya, hangulatos fények....Varázslatos atmoszférát lehet teremteni! Ha a földgolyó egy egzotikus pontján szeretnétek házasságot kötni, ez az időszak a legalkalmasabb; de időben gondoskodjatok a papírmunka elintézéséről és a foglalásokról (repülő, szálloda).

Január - Ebben a hónapban lehet a legnagyobb árengedményeket elérni mind a helyszín-szállás foglalásánál, mind pedig a szolgáltatók esetében. Ha mégis nehezen találtok jó szakembereket erre az időpontra, annak csak egy oka lehet; mindenki szereti kihasználni ezt az időszakot egy kis pihenésre, feltöltődésre az évvégi hajtás után.

Február - Az elmúló tél és a közelgő tavasz határán vagyunk, a dekorációban meríthetünk inspirációt mindkét évszakból. Talán nevezhetjük a legromantikusabb hónapnak, hiszen a február 14-i, Valentin-napi esküvő igen kedvelt a párok körében.

Ellenérvek - Azt gondolom, nyugodtan állíthatjuk, hogy a december, január nem nevezhető a legalkalmasabb időpontnak esküvő szempontjából. Decemberben mindenki a Karácsonyra készül, az emberek adventi hangulatban készülődnek az ünnepre. Januárban pedig mondhatjuk, hogy a nagy többség a tartalékait éli föl, lehet, hogy egy esküvői meghívás komoly megterhelést jelentene pénztárcájuk számára az évvégi kiköltekezés után.

Az elmúlt pár évben a tendencia azt mutatja, hogy az esküvői szezon már nem csak a hagyományos nyári időszakban tart, hanem kitolódott szinte az egész évre. Minden évszaknak meg van a maga varázsa, romantikája, előnye, hátránya. Arról nem is beszélve, hogy a szolgáltatók is nagyon rugalmasak, mindenki maximálisan igyekszik megfelelni a megrendelő igényeinek. Így fordulhatott elő, hogy volt már részem februárban is kültéri szertartásban, természetesen a pár a gratulációkat már fűtött helyen fogadta.

Végigjártuk az összes évszak előnyeit, hátrányait. A döntés már a Tiétek!

Szép napot mindenkinek,

Darvas Piroska

esküvői tanácsadó, esküvőszervező

www.pontnektek.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr841870266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása