már
23

Tavasz - érvek és ellenérvek a tavaszi esküvővel kapcsolatban

Március - Magyarországon hagyományosan ezt a hónapot mondhatjuk az esküvői szezon kezdetének. A helyszínek - hotelek, éttermek, csárdák - már alig várják a szezonkezdést, de márciusban még sikerrel érhettek el kedvezményeket, hiszen ez még előszezonnak számít. Ha szerencsétek van és az időjárás is kedvező már igénybe lehet venni kertet is a ceremónia megtartásához, de nem árt, ha van "B" verzió is. És hát a tavaszi virágok... szerintem mindenkit jó érzéssel és örömmel töltenek el a hosszú tél után a tavasz hírnökei bódító illatukkal.

Ellenérvek - Főleg március elején még fordulhat igen hidegre az időjárás. Gyakran lehetséges csapadék is.

Április -Ebben a hónapban van Húsvét, a tavaszi szünet. Így ha vendégeiteknek utazni kell, könnyebben tudnak tervezni és a szabadságukkal gazdálkodni. Viszont időben kell szállást foglalniuk, erre mindenképpen hívjátok fel figyelmüket.

Május - Májusban és Júniusban leghosszabbak a nappalok. Ez abból a szempontból lehet fontos, hogyha kültéri beállított képek készülnek. Maximálisan ki lehet használni a késő délutáni órákat, hiszen gyönyörű fényekkel kápráztat el benneteket a természet. A Pünkösd miatt szintén lehet ebben a hónapban is gazdálkodni plusz szabadnappal.

Ellenérvek - Abszolút esküvős főszezonnak számító időszak. Erre az időpontra foglalják a legtöbb helyszínt és a legtöbb szolgáltatót. Értelemszerűen a legjobbak kelnek el a leghamarabb.

 

Holnap folytatjuk a nyárral!

 

Kellemes napot mindenkinek

Darvas Piroska

esküvői tanácsadó és esküvőszervező

www.pontnektek.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr951862135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása