már
22

Néhány tanács, amit érdemes megfogadni ahhoz, hogy mind a Számotokra, mind pedig vendégeitek számára kellemes és felejthetetlen legyen esküvőtök napja.

Mit tegyünk és mit ne tegyünk?

  • Gondoskodjatok italról és valami harapnivalóról a vendégek fogadásának helyszínén. Mindenképpen legyen sok ásványvíz, üdítőital, különösen nyáron, mikor nagyon meleg van.

 

  • Ha a fotózás a szertartások után, a vacsora előtt történik, mindenképpen találjatok ki valami programot a vendégek számára is, hiszen legalább 1 órát lesztek távol tőlük(coctailshow, vőfély, ceremóniamester, stb.).

 

  • Ne feledkezzetek meg a gyerekekről, különösen, ha többen vannak és 10-12 év alattiak. Érdemes számukra kialakítani játszósarkot, esetleg a vacsora idejére gyerekasztalt teríteni, vagy igénybe venni babysitterek segítségét, akik segítenek a gyerekek szórakoztatásában. Meglátjátok, szüleik nagyon hálásak lesznek Nektek, hogy végre ők is nyugodtan tudtak vacsorázni, vagy táncolni.

 

  • Érdemes a vendégek számára írásban összeállítani a programot, hiszen mindenki szereti tudni, hogy mi után mi következik. Már az érkezéskor tisztában lesznek alapdolgokkal, például kb. mikor keződik a vacsora, hol lehet dohányozni, hol található a mosdó, mikor adhatják oda az ajándékokat vagy hova tehetik le, stb. Nem utolsó szempont, hogy nem Nektek kell ezeket százszor újra és újra elmondani.

 

  • Ha sok vendéget hívtok (szerintem már 50 fő felett) érdemes esküvőszervező, ceremóniamester vagy vőfély segítségét kérni, hogy minden zökkenőmentesen és gördülékenyen történjen. Nagy segítség, hogy nem nektek kell szervezési dolgokkal foglalkozni vagy a vendégek irányításával, szórakoztatásával törődni az esküvő napján.

 

  • Mindenképpen készítsetek ülésrendet és ne ültessetek egymás mellé olyanokat, akik még soha nem találkoztak egymással, vagy feltehetőleg nem nagyon lehet közös témájuk.

 

  • Érdemes nyitótánccal készülnötök, hiszen a vacsora után ez jelzi, hogy kezdődhet a buli. Nem kell ezt véresen komolyan venni, legyetek önmagatok, akkor lesz a legnagyobb sikeretek.

 

Kellemes napot mindenkinek,

Darvas Piroska

esküvői tanácsadó és esküvőszervező

www.pontnektek.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr821858853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása