nov
3

A menyasszony és vőlegény édesanyjának is nagyon fontos szerepe van az esküvőn, tehát nekik is feltétlenül csinosnak, szépnek, elegánsnak kell lenniük.

A menyasszony édesanyja gyakran maga is olyan izgatott, ideges az esküvő miatt, mint a lánya. Általában az örömszülők is szeretnének valamennyire az esküvő szervezésében részt venni, ezért azt javaslom, hogy a pár előre beszélje meg egymással, mennyire engedik őket beleszólni az előkészületekbe. Persze ez nagy mértékben függ attól is, hogy a szülők vagy a házasulandók finanszírozzák az esküvőt.

De térjünk vissza a bejegyzés témájához: az örömanyák öltözetéhez. Érdemes az édesanyákkal előre megbeszélni, milyen hangulatú esküvőt terveztek, elmondani az elképzeléseteket, a színeket, a dekorációt. Akár fölvetheted azt az ötletet is, hogy elkíséred őket ruhát választani, együtt, ami szintén egy remek alkalom arra, hogy megismerjék egymást, ők is közelebb kerüljenek egymáshoz.

A nyári esküvők esetében szóba jöhetnek a csinos vállpántos ruhák, természetesen a templomi szertartás idejére boleróval vagy esetleg egy vállkendővel. A világos színek hangsúlyozzák a napbarnított bőrt, míg a len, szatén vagy krepp anyagok rendkívül kényelmesek a nyári hőségben.

És még egy javaslat: lepjük meg az anyukákat egy kis kényeztetéssel. Küldjük el őket egy kellemes arcmasszázsra, esetleg egy wellness délelőttre és természetesen fodrászhoz is az esküvő előtt, így ők is pihenten, felfrissülve, megszépülve lehetnek részesei a nagy nap eseményeinek.

Wedding, Dress, Groom, The, Of, Mother
Dress, Bridesmaids, Wedding, Bride, Groom, Bridesmaid, Gown, Dresses, Mother, Cheap, Discount, Bridemaid, Sale, Discountdressshopcom
Dress, Bridesmaids, Wedding, Bride, Groom, Bridesmaid, Gown, Dresses, Mother, Cheap, Discount, Bridemaid, Sale, Discountdressshopcom
Alfred Angelo 6355
 
 

 

Kleinfeld-Pnina Tornai Exclusives   Sarah Danielle Evenings 5015    Alfred Angelo 6427

 

Forrás: www.weddingchannel.com

 

Darvas Piroska

esküvői tanácsadó, esküvőszervező

www.eskuvotrend.com A következő rendezvényünkre a regisztráció folyamatos!

www.pontnektek.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://pontnektekeskuvoszervezes.blog.hu/api/trackback/id/tr292216072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása